Facebook

Abbiamo, de keuken die past bij je levensfase

Een Abbiamo Keuken is de ideale keuken voor de zelfbewuste consument, voor het stel dat zojuist hun eerste woning heeft gekocht en voor het jonge gezin dat een gezellige familiekeuken zoekt. In showrooms zie je de prachtigste opstellingen maar wie zegt dat je over tien jaar die opstelling nog net zo prachtig vindt? Daarbij is niets is zo veranderlijk als onze levensloop. De single van nu kan over een aantal jaren wel toe zijn aan een knusse familiekeuken. En het jonge gezin wil misschien als de kinderen wat groter zijn meer design in de keuken. Voor veel starters is, met name door de prijskaartjes, de drempel van een keukenspeciaalzaak erg hoog. Het Abbiamo concept verlaagt deze drempel en laat zien dat er wel degelijk betaalbare kwaliteit, met een vleugje design verkrijgbaar is bij keukenspeciaalzaken!

“Ik, een trendy keuken die zowel binnen mijn levensstijl als budget past!”

Ik hou van luxe en design maar dan wel graag betaalbaar! Abbiamo Keukens combineert kwaliteit en een strak uiterlijk met een aantrekkelijk prijskaartje. De keuken voldoet aan al mijn huidige wensen en biedt alle luxe die je in een eenpersoonshuishouden kunt verlangen. Dat maakt het zo’n fijne keuken, het oogt ook nog eens lekker fris en trendy. Niet alleen sta ik met plezier te koken, zo’n keuken verhoogt ook de waarde van mijn appartement. Een prima investering!

“Wij, praktisch en compleet met een warme uitstraling en een verrassende prijs!”

Ons eerste huis samen, wat voelt dat rijk! En eindelijk een keuken die volledig naar wens is. Onze Abbiamo Keuken is praktisch en compleet en heeft precies de warme en gezellige uitstraling die we zochten. De houten fronten en het stenen werkblad zijn helemaal onze smaak. We hebben al heel wat etentjes met vrienden op de agenda staan, deze keuken verhoogt het kookgenot. Daarnaast paste deze keuken prima binnen ons budget, waardoor er genoeg financiële ruimte overblijft om samen leuke dingen te ondernemen.

“Samen, een ideale familiekeuken, praktisch en knus voor een jong gezin.“

Een gezellige, knusse familiekeuken stond al lange tijd hoog op ons verlanglijstje. Toen we de Abbiamo Keukens zagen waren meteen verkocht! Wat een sfeervolle plaatjes. Dankzij de sfeervolle fronten, een royale koelvriescombinatie en een magnetron, voldoen deze keukens aan alle wensen van een jong gezin. Dat geldt ook voor wat betreft de kosten. Met twee opgroeiende kinderen is het leven al duur genoeg, een Abbiamo Keukens past perfect binnen ons budget.